Boomstraat 22, 5291 AG, Gemonde, Nederland

+31 (0)6 18054640

Ik ben Louise

Als kind van Javaanse ouders, geboren in Suriname ben ik op jonge leeftijd naar Nederland verhuisd.

Mijn oma verkocht al eten op straat en nu 2 generaties later maak ik nog steeds enkele van dezelfde gerechten klaar voor onze gasten, maar nu vanuit prachtige foodtrucks.

Ik heb via de Stichting Vakopleiding Horeca mijn papieren gehaald en in verschillende restaurants gewerkt, dus ja koken en vooral samen lekker eten zit wel in mijn DNA.

Na vele jaren gewerkt te hebben in restaurants en cateringbedrijven ben ik op kantoor terecht gekomen maar uiteindelijk miste ik toch de gezelligheid van de Horeca en heb ik samen met mijn man de stap genomen om zelf een Foodtruck te beginnen en dit is al snel uitgegroeid tot drie trucks met een superfijn team van medewerkers die dezelfde passie voor lekker eten klaarmaken en serveren hebben als ik.

Wij werken volgens de HACCP (Voedselveiligheid) en sociale hygiëne normen en bezitten hiervoor uiteraard de benodigde papieren.
We willen ook op een verantwoorde manier omgaan met het milieu door bv. zonnepanelen te gebruiken in onze bedrijfskeuken en rekening te houden met onze verpakkingsmaterialen (eco).

Omdat ik meestal op pad ben met de trucks, regelt mijn man (Haiko) de boekingen en aanvragen, en springt bij waar nodig.

 

Ik ben Haiko

Ben 100% Brabander en heb ook net als Louise lang (11 jaar) in de Horeca gewerkt van Hotel tot Sterrenzaak en altijd met veel plezier.

Hier heb ik ook Louise leren kennen. Ik heb vele jaren in de audiovisuele sector gewerkt, maar na het starten van "Happy Food Central" bloeit de liefde voor het vak weer helemaal op en ben ik ook regelmatig op een van de festivals of bij cateringopdrachten te vinden. Voornamelijk ben ik achter de schermen bezig met de boekingen, administratie, online en voorbereidingen thuis en op locatie.

 

Ons Team

 

Bestaat uit hele diverse medewerkers van verschillende leeftijden en komaf die vooral geselecteerd zijn op enthousiasme.

Maar de kern bestaat uit Jurian en Déanthony die al jaren met ons meegaan en ook regelmatig zelf op pad gaan met een van de trucks.

We zijn ook altijd op zoek naar mensen die met ons mee willen, waarbij het op zich niet zoveel uitmaakt waar je vandaan komt omdat we toch nooit op de zelfde plaats aan het werk zijn, als is het wanneer je wat verder van ons vandaan woont wel handig als je over eigen vervoer beschikt.

Dus lijkt het je iets, zit het in je bloed, neem dan even contact met ons op.